3 april 2004

Hoi allemaal,

Weer even een berichtje.

Van de week hebben we weer met z'n allen twee dagen in Leiden gezeten.

Mattijs kreeg daar weer DLI's van Jeroen en aangezien de "voorraad"op was moest Jeroen ook weer mee om te doneren.

Ze hebben het aantal donor lymfocyten dat Mattijs krijgt vertienvoudigd, dat betekent dat Jeroen voortaan iedere keer mee moet omdat hij anders teveel af moet staan in één keer. Hij zou eventueel ook op een machine aangesloten kunnen worden en dan zou hij in één keer voor 2 infusies kunnen doneren, maar Jeroen ziet dat niet zo zitten. Voor Jeroen is dit dus wel wat meer belasting.

Alles is goed verlopen. Jeroen was wel moe van de behandeling en heeft de woensdag thuis nodig gehad om weer wat bij te tanken. Aangezien het proefwerk week was heeft hij wel 2 proefwerken gemist en die moet hij dan nog een keer inhalen.

Gisteren belde de arts uit Leiden met de uitslagen.

De uitslagen van de "normale" beenmergpunctie en lumbaalpunctie was goed. Het beenmerg is dus nog steeds "schoon" op dit niveau en dat is toch wel weer heel prettig om te horen.

Bloeduitslagen zagen er ook nog steeds redelijk goed uit: HB 6.9; leuco's 6.5; en trombo's 66.

Mattijs is afgelopen week toen het zo'n mooi weer was volop aan het skeeleren geweest. Voor het eerst weer sinds een hele tijd en hij glunderde helemaal dat het hem lukte!

Leuk om te zien.

Ook heeft iedereen deze week een rapport gehad. Zag er van alledrie wel goed uit en zelf waren ze er ook heel tevreden over. Mattijs had de vorige keer nog voor 2 vakken een 5. zoveel, maar nu was zijn laagste cijfer een 6.2.

Jeroen zijn rapport zag er ook goed uit, alleen de talen gaan hem niet zo heel goed af. Jeroen is meer iemand van de exacte vakken.

Verder weinig nieuws te melden.

Iedereen fijn weekend en tot de volgende keer!

Groetjes, Carin.